Medical Terminology A Living Language 6th Edition Fremgen Frucht Test Bank

$37.00

Medical Terminology A Living Language 6th Edition Fremgen Frucht Test Bank Download

Category:

Description

ISBN-10: 0134070259

ISBN-13: 9780134070254978-0134070254

Medical Terminology: A Living Language, 6e (Fremgen)
Chapter 3 Integumentary System

3.1 Fill-in-the-Blank

Write the word or phrase that best completes each statement or answers the question.

All answers to questions asking for a combining form must be written in the combining form style, meaning word root/combining vowel. For example, a combining form meaning heart is cardi/o. All answers to questions asking for a suffix must be written in suffix form, meaning a hyphen before your answer. For example, the suffix meaning cell is -cyte. All answers to questions asking for a prefix must be written in prefix form, meaning a hyphen after your answer. For example, a prefix meaning two is bi-.

Do not capitalize any of your answers or include a period at the end of your answer. The computer will not recognize your answer as correct if it is written in any other style.

1) The combining form that means life is ________.
Answer: bi/o
Page Ref: 55
Learning Obj.: 1
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

2) The combining form that means cold is ________.
Answer: cry/o
Page Ref: 55
Learning Obj.: 1
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

3) The combining form that means to burn is ________.
Answer: cauter/o
Page Ref: 55
Learning Obj.: 1
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

4) The combining form that means profuse sweating is ________.
Answer: diaphor/o
Page Ref: 55
Learning Obj.: 1
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

5) The combining form that means electricity is ________.
Answer: electr/o
Page Ref: 55
Learning Obj.: 1
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building
6) The combining form that means red is ________.
Answer: erythr/o
Page Ref: 55
Learning Obj.: 1
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

7) The combining form that means sweat is ________.
Answer: hidr/o
Page Ref: 55
Learning Obj.: 1
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

8) The combining form that means scaly is ________.
Answer: ichthy/o
Page Ref: 55
Learning Obj.: 1
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

9) The combining form that means horny is ________.
Answer: kerat/o
Page Ref: 55
Learning Obj.: 1
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

10) The combining form that means black is ________.
Answer: melan/o
Page Ref: 55
Learning Obj.: 1
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

11) The combining form that means fungus is ________.
Answer: myc/o
Page Ref: 55
Learning Obj.: 1
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

12) The combining form that means light is ________.
Answer: phot/o
Page Ref: 55
Learning Obj.: 1
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building
13) The combining form that means pus is ________.
Answer: py/o
Page Ref: 55
Learning Obj.: 1
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

14) The combining form that means wrinkle is ________.
Answer: rhytid/o
Page Ref: 55
Learning Obj.: 1
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

15) The combining form that means oil is ________.
Answer: seb/o
Page Ref: 55
Learning Obj.: 1
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

16) The combining form that means outer layer is ________.
Answer: cortic/o
Page Ref: 55
Learning Obj.: 1
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

17) The combining form that means bladder or sac is ________.
Answer: vesic/o
Page Ref: 48
Learning Obj.: 1
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

18) The combining form that means hair is ________.
Answer: trich/o
Page Ref: 55
Learning Obj.: 1
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

19) A combining form that means nail is ________.
Answer: ungu/o; onych/o
Page Ref: 55
Learning Obj.: 1
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building
20) A combining form that means skin is ________.
Answer: cutane/o; derm/o; dermat/o
Page Ref: 55
Learning Obj.: 1
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

21) A suffix that means skin condition is ________.
Answer: -derma
Page Ref: 55
Learning Obj.: 1
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

22) A suffix that means view of is ________.
Answer: -opsy
Page Ref: 55
Learning Obj.: 1
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

23) A suffix that means instrument to cut is ________.
Answer: -tome
Page Ref: 55
Learning Obj.: 1
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

24) A prefix that means other or different from usual is ________.
Answer: allo-
Page Ref: 48
Learning Obj.: 1
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

25) A prefix that means foreign is ________.
Answer: xeno-
Page Ref: 48
Learning Obj.: 1
Taxonomy: Remembering
Question Type: Word Building

26) A medical term that means pertaining to above the skin is ________.
Answer: epidermal
Page Ref: 56
Learning Obj.: 6
Taxonomy: Understanding
Question Type: Word Building
27) A medical term that means pertaining to within the skin is ________.
Answer: intradermal
Page Ref: 56
Learning Obj.: 6
Taxonomy: Understanding
Question Type: Word Building

28) A medical term that means inflammation of the skin is ________.
Answer: dermatitis
Page Ref: 64
Learning Obj.: 7
Taxonomy: Understanding
Question Type: Pathology

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Medical Terminology A Living Language 6th Edition Fremgen Frucht Test Bank”